Quick Links: tweakers.net GoT FoK.nl tvgids.nl
Zoek
Login Login  Registreer
Nieuws 04-06 IPv6
19-06 Serious Trouble
27-05 Rrrreboot!
08-04 jQuery 1.4
03-02 SMTP geblokt
Info 16-Aug-22 07:11 @257
Apache/2.4.43 (Ubuntu)
PHP 8.1.8.
MySQL 8.0.30-0ubuntu0.20.04.2
IP: 3.235.140.84
Uptime: 55d, 18h 45m 20s
Powered by ipv6 ready Apache PHP MySQL Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

login || registreer
[previous] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [next]

Wallpaper

@ 04:20 26-01-09

Op zoek naar een mooie wallpaper, bijv. een stoomtrein of een vuurtoren? Kijk eens op InterfaceLIFT.

bekijk reacties0 reacties

Ziekjes...

@ 04:26 25-01-09

De opleidingsweken zitten er op. Helaas voor mij een beetje te veel herhaling. Gelukkig waren er een paar lessen met laptop, en duurde het niet lang voor we op internet konden. Youtube FTW! Geen saaie stilstaande plaatjes van een pomp, maar 3D animaties!. De laatste week heb ik m'n "klasgenoten" verblijd met overmatige slijmproductie, tot in m'n voorhoofdsholtes aan toe. En afgeloopen nacht had ik het gevoel alsof ik door een vrachtwagen was overreden (griepje), en heb ik lekker liggen zweten, daar knap ik wél van op.

bekijk reacties0 reacties

X-Factor

@ 12:02 17-01-09

Hij heeft de X-Factor, Laurens:
[HTML][/html]
Onze eigen Hulstenaar en vriend!
Allemaal kijken, en stemmen strax!

bekijk reacties0 reacties

GSM

@ 17:11 14-01-09

Woei, m'n foon doet het weer allemaal bellen!!

bekijk reacties0 reacties

Opleidingsweken @ ROC

@ 13:25 14-01-09

Pff, het is nu woendag, de 8e dag ROC, en sinds gistermiddag kunnen we op Internet. Helaas is niet alles te bereiken, maar wel genoeg om hier even een berichtje te plaatsen, ook U-tube is erg vermakelijk! :P Vandaag hebben we over Corrosie, en trillingen... Vanmiddag zal ik nog foto's plaatsen van ons nieuwe konijn!

bekijk reacties0 reacties

RSS

@ 18:44 07-01-09

Even een berichtje om de RSS feed te testen, zodat alles automagisch in Hyves wordt geplaatst.
Deze drie weken heb ik opleiding, afwisselend op ROC en op DOW, brandblussen met -10, in de wind, is wel ijzig, en leuk. Alle herhalingen over pompen, afsluiters, corosie, olie, vet en smering wat minder. Een hoop gedoe trouwens, dat rss, maar tekens als é en † werken nu ook prima...Wiki.

bekijk reacties0 reacties

Feestdagen.

@ 17:45 07-01-09

Zo, de feestdagen zitten er weer op, nog de beste wensen allemaal!
Voor ons waren de feestdagen een beetje apart, Kerstdag 0-3 waren we alle2 ziek, buikgriepje. En op oudejaarsdag had ik middagdienst, werken tot 23.00 gelukkig was de nachtdienst zo aardig om een uur eerder te komen, zodat ik er toch nog van kon genieten.

bekijk reacties0 reacties

Een konijntje

@ 14:08 11-11-08

En we hebben gezinsuitbreiding. Na de hamsters Nibbit†, Nowie† en Nino( † 11/2008 ) is er nu konijntje Nimi. Kadootje van m'n moeder aan Au3. Ik heb 'r ondertuusen omgedoopt tot Duracelletje, omdat ze van geen ophouden weet! Hoewel Boefje, als in Jan des Boefrie, ook wel erg van toepassing is, omdat ze haar hokje constant verbouwd... Foto's staan hier!

bekijk reacties0 reacties

Nieuwe Laptop!

@ 13:24 11-11-08

Woei! Dankzij Au3 een semi nieuwe laptop aangeschaft een Acer Aspire 7720G, 17", dubbele HDD, 4GiB, webcam, the works! Nu nog op Vista x32, bij de eerstkomende herinstallatie x64, zonder alle Acer meuk.

bekijk reacties0 reacties

Formule1

@ 15:28 03-11-08

Het seizoen is weer gedaan, en wat een slot! Hier 3 leuke filmpjes:[html][/html]
[edit]
Andere filmpjes geplaatst, youtube had deze verwijderd...[/edit]

bekijk reacties0 reacties

Jarig!

@ 17:09 17-09-08

Tsjonge 26 jaar alweer, het gaat toch wel hard. Vanuit het mooie Hulst iedereen van harte bedankt voor de felicitaties!

bekijk reacties0 reacties

Reply to all madness.

@ 23:11 08-09-08

Op dow heeft iedere werknemer een eigen account, met bijbehorende e-mail, en verzendlijsten. Wat krijg je dan als er op vrijdagmiddag iemand iets naar een verkeerde, vrij grote verzend lijst stuurt, en 1 iemand doet "reply to all"? Precies dan zijn er altijd wel een paar van die kudde dieren die het niet kunnen laten om ook "relpy to all" te doen, met als gevolg 200 e-mails van de volgende strekking:


You are sending Dow Confidential Material to the wrong person. Scott

You need to correct your distribution list. I am the wrong person as well

Stop it

Reply to all is not the answer, please reply to the original sender so I do not continue to receive notices which are only intended for the sender.

Thanks,

Please stop sending emails to me. I do not know what this is about.

Please, all of us...let's stop with these warnings. I believe that all the lasts are enough. My inbox is full of these messages.

Thanks a lot.
Rgds,

same here, please remove me off the list

I do not believe I should be included in the distribution list.

I too am the wrong person.

Me too please remove

Remove me as well
Laren Childers

Por favor , remova-me desta lista.

Hey folks
You don't need to copy everyone to be removed from the list. This is a waste for every one. There have been probably 30 emails today. Let's be practical.

Thanks
Regards
Plamen

Solution: everybody delete all related messages and do not reply anymore.

lease DO NOT USE 'Reply to All', but just 'Reply'. This makes sure that only the sender is informed.
This is a basic rule in a large organization such as Dow. Please respect it.
Thanks.

REMOVE ME ,WRONG PERSON

For the last time PLEASE STOP REPLYING TO THIS everyone realizes there is a problem with this mass email. DO NOT REPLY ANYMORE. PLEASE!!!!!!

What?
Team,
This string of emails may be a virus getting into folks address books. I have sent in a request to IT to check it out. Even if you get the message again simply delete it. We are utilizing too many Dow resources simply replying to this one email.

Thanks,

Stop this shit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ME TOO!!!!!!!

Por favor , remova-me desta lista
Alexandre Andrade

Count me in on the do not send to list.

I am not answering any and mail

If you do not want to completely lose your mind, here's my solution to this problem: click on the "create rule" icon and set it up so that any e-mail with the DCRD crap in the subject be directly sent into your "deleted items" folder. It works for me.

Sorry for increasing your spam by one more e-mail, but this one some of you might actually find useful.
Andy
En al deze berichtjes werden verstuur naar een paar duizend man, en omdat het weekend was, geen ICT'er om het te stoppen.... Wel leuk, ik kreeg mails van over de hele wereld en in alle talen. :P

bekijk reacties0 reacties

Cavalia.

@ 19:33 04-09-08

Omdat we allebei bijna jarig zijn, en omdat Cavalia in de buurt (Knokke) was van m'n schoonouders 2 kaartjes gekregen. We zaten lekker vooraan, het was prachtig![center][html][/html][/center]

bekijk reacties0 reacties

Appeltje voor de dorst.

@ 19:23 04-09-08

Granny Smith, Elstar, Goudreinet, Jonagold, deze namen zeggen je vast wel wat. Er bestaam natuurlijk nog veel meer soorten, maar deze verdwijnen langzaam, Fruit yn Fryslân verzamelt al deze soorten.

bekijk reacties0 reacties

Back In Business (kinda)

@ 10:33 20-08-08

Omdat maar 1 van de 2 HDD's the infamous click of death heeft, nu maar even windows op de andere schijf gezet, met wederom alle programmatjes. En wederom kijken hoe lang het duurt. :P Vanwege deze probleempjes ligt ook de ontwikkeling van deze site op z'n gat. Ik heb wel al gekeken naar script.aculo.us, dat ga ik gebruiken, maar dan komt er evengoed nog een hoop javascript programmeerwerk bij kijken, en da's niet m'n sterkste kant.

bekijk reacties0 reacties

Volgende storing.

@ 15:12 04-08-08

En gelukkig, de volgende storing heeft niet lang op zich laten wachten. Kom ik vanmorgen beneden, staat m'n laptop uit. Dat gebeurde vroeger wel eens, voordat ik het stof eruit had gehaald. Echter nu wilde hij niet meer booten, het power indicatie lampje brande zelfs niet...
accu eruit, stroom eraf, stroom erop, geen sprankje leven te bespeuren. Dan maar even open schroeven, daar heb ik intussen wel ervaring mee, op het eerste gezicht nix te zien totdat... ARGH!:P Het koelblokje is van de north-bridge af. :X Voor de niet-nerds: de north-bridge is het verbindend element tussen de processor, grafische kaart, USB poorten, enz.. Omdat deze vastgesoldeerd zit aan het moederbord (en ook echt bij het moederbord hoort), en je een moederbord in een laptop niet kunt vervangen (tenzij voor een IDENTIEK type), wordt het tijd voor een nieuwe laptop. Nondesodeju!
Mister T, weet jij nog een leuk type? :)

bekijk reacties0 reacties

Doodlopende straat

@ 17:14 28-07-08

Ruim een maand geleden heb ik het volgende mailtje gestuurd naar de gemeente:

Goedemiddag,
wij wonen aan het einde van de Stanleystraat (85), vrij geregeld (1 maal per half uur) komt er wel een auto ons straatje inrijden, om er tegen het einde van de straat achter te komen dat de weg ophoud, om daar vervolgens te keren (al dan niet via de tuin van 1 van onze buren), en dan weer met een noodgang de straat uit te vliegen. Zou het mogelijk zijn om aan het begin van onze straat een "doodlopende straat"-bordje te plaatsen?
Tot op heden heb ik daarover geen enkel bericht ontvangen. Omdat we vanmorgen toch bij de gemeente moesten zijn voor een Bewijs van goed gedrag, meteen maar even gevraagd hoe het met het bordje staat. Bellen, vragen, bellen... Ze ging het navragen. Toen we om 15.00 thuis arriveerden, stond het bordje er! Strakke service!
Plaatje

bekijk reacties0 reacties

Power Unlimited

@ 13:08 24-07-08

Volgens mij heb ik nog niet echt verteld wat we doen en maken op de PU (PolyUrethanes). Wat we hoofdzakelijk maken is Polyol een (bij 20oC) stroperig helder goedje, wat bij toevoeging van Isocyanaten, PolyUrethaan geeft. Ook wel pur genoemd. Dat wordt o.a. gebruikt in isolatie voor koelkasten, matrassen, kussenzittingen, dashboards...

bekijk reacties0 reacties

En we zijn (GVD) weer online.

@ 21:26 20-07-08

Een paar weken geleden begaf de harde schijf van m'n laptop het, kan gebeuren na 4 jaar intensief gebruik. Nog wel bestanden eraf kunnen krijgen m.b.v. een USB->IDE controller. Van de week alles progjes, drivers, enz. op de nieuwe laptop schijf gezet, het werkte weer als een zonnetje. Wilde ik eergisterochtend nog eventjes een weblog berichtje plaatsen vanaf m'n desktop, stonden m'n 2 schermen wel verdacht blauw gekleurd. :( En jawel hoor voor de 3e keer of de 4e maal 1 van m'n 2 in Raid0 geplaatste schijven naar de palestijnen. Met andere woorden, wederom zo'n 800GiB aan films, series, enz. weg. :X Je raakt eraan gewend zullen we maar zeggen. En alsof dat nog niet genoeg was, stopte m'n linksys SPA3102 router er vandaag mee. Na een check of ie toch echt stuk was, staat nu de Thomson/Speedtouch het verkeer te routeren, plus IP adressen uit te delen. Was de linksys nog redelijk te configureren, op zo'n thomson kan er eigenlijk niets! Dus de komende maand m'n desktop weer in model trappen, nu maar een een ander moederbordje proberen ;), op zoek naar een knappe router, en dan op naar de volgende storing. :P

bekijk reacties0 reacties

Steigers, planken, stellingen, ladders...

@ 15:43 13-07-08

Ieder jaar heeft de PU een TA (Turn Around) eem soort upgrade. Om overal knap en veilig bij te kunnen wordt de volledige plant in een gigantische steiger gezet, zodat je overal een beetje tussendoor moet lopen, en leidingen volgen enigszins onmogelijk wordt gemaakt, door alle bordessen. Het Opbouwen van de steigers duurt ongeveer een half jaar, dan een turn-around, en dan weer een half jaartje afbreken, en dan begint het hele spel weer opnieuw. :P

bekijk reacties0 reacties